№: 1
ID картки працівника:
159164
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет бізнесу та права
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра підприємництва, торгівлі та логістики
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
5008795
Фізична особа. ПІБ:
Павлюк Людмила Вікторівна
Фізична особа. Дата народження:
04.08.1974
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
15.09.1999
Дата початку стажу:
15.09.1999
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
24
Відомості про підвищення кваліфікації:
ТзОВ "УПБ Сад", свідоцтво № 24/17, Наказ № 24/17 від 30.04.2020 р.
Португалія, м. Браганса, «Rainha de Braganca» з 14 травня по 31 серпня 2022 року. Сертифікат № 34/10-01 від 31 серпня 2022 року
Останні зміни в ЄДЕБО:
23.09.2022 17:12
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Павлюк Л.В., Ковальська Л.Л. Використання сучасних концепцій вдосконалення бізнес-процесів у садівництві. Економічний форум. 2018. № 2. С. 38-43.
    2. Pavliuk Liudmyla, Kryvovyazyuk Igor, Kovalska Liubov, Savosh Larysa, Kaminska Iryna, Oksenіuk Kateryna, Baula Olena, Zavadska Olena. Strategic decision and transnational corporation efficiency. Academy of Strategic Management Journal. 2019. Volume 18, Issue 6. (видання у міжнародних наукометричних базах даних SCOPUS, SCIMAGO, ProQuest, UGC, Google Scholar, CiteFactor, CNKI, J-Gate, Questia, DRJI, JournalTOCs, WorldCat). SNIP 1,020.
    3. Pavliuk Liudmyla, Kryvovyazyuk Igor, Kovalska Liubov, Gudz Petro, Kovalchuk Oleg, Kravchuk Pavlo, Oksenіuk Kateryna, Baula Olena, Oleksandrenko Iryna. Entrepreneurial initiative as a factor for the development of the innovation activity of country enterprises. Academy of Entrepreneurship Journal. 2019. Volume 25, Issue 4 (SCOPUS, SCIMAGO, UGC, ABDC, CiteFactor, CNKI, J-Gate, Questia, JournalTOCs, WorldCat). SNIP 0,568.
    4. Павлюк Л.В., Ковальська Л.Л. Використання сучасних концепцій вдосконалення бізнес-процесів у садівництві. Економічний форум. 2018. № 2. С. 38-43. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2018_2_7. 4. Павлюк Л.В., Завадська О.М. Значення гудвілу та його оцінка для здійснення успішної підприємницької діяльності. Економічний форум. 2019. № 1. С. 94-99. URL: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?I21DBN=….
    5. Павлюк Л.В. Важливість бізнес-планування при прийнятті управлінських рішень. Економічні науки: збірник наукових праць Луцького НТУ. Серія Регіональна економіка. 2020. Вип. 17 (67). С. 160–168.
    6. Павлюк Л.В., Савош Л.В. Оцінка результатів господарювання та напрями управління економічним потенціалом підприємств сільських територіальних громад (на прикладі Волинської області) Наукові записки Львівського університету бізнесу та права: Зб. наук. праць. Львівський університет бізнесу та права. Львів, 2020. Випуск 25. С. 99-105. https://nzlubp.org.ua/index.php/journal/article/view/273/260.
    7. Павлюк Л.В., Савош Л.В., Кравчук П.Я. Економіко-математичне моделювання залежності соціально-економічної сфери країни від зовнішньо-економічних чинників. Науковий журнал «Економічний форум». – №4. – 2021. – С. 34-43 Copernicus https://drive.google.com/file/d/1rqmbi_p1sNOKYDc40frUqhn823L9Fhkk/view?….
    8.Pavliuk L.V., Savosh L.V., , Kravchuk O.Ya. Features of application of the project management in the field of the higher education. Економічні науки: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. Серія “Регіональна економіка”. Випуск 18 (71). Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2021. 278 с. – C. 151-158. DOI: https://doi.org/10.36910/2707-6296-2021-18(71)-17. 10.

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1. Павлюк Л. В. Підприємництво і торгівля : навч. посібн. / [Павлюк Л. В., Волинчук Ю. В., Завадська О. М. та ін.] / під заг. ред. Л. Л. Ковальської та І. В. Кривов’язюка. Київ, 2018. 620 с. (Особистий внесок – розд. 6).
    2.Павлюк Л. В. Механізми створення регіональних студій підприємницької майстерності в умовах децентралізації економіки : монографія / [Л. Павлюк, Л. Ковальська, І. Кривов’язюк та ін.] / під заг. ред. д.е.н, проф. Л. Л. Ковальської. Луцьк, 2019. 184 с. (Особистий внесок – пункти 1.2; 2.3; 6.2).
    3 Павлюк Л.В. Економіка підприємства : підручник / [Павлюк Л. В., Бондарук Х.В., Вахович І.М. та ін.] / під заг. ред. д.е.н., проф. Ковальської Л.Л. та проф. Кривов’язюка І.В. Київ, 2020. 700 с. (Особистий внесок – розд. 5).
    4. Павлюк Л.В. Підприємництво як чинник розвитку інноваційної моделі економіки України та її регіонів: монографія / [Павлюк Л.В., Бондарук Х.В., Волинчук Ю.В. та ін.] / під заг. ред. к.е.н, проф. Кривов’язюка І.В. Київ, 2020. 172 с. (Особистий внесок – пункти 4.1; 4.3).

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / уклад. Л.В. Павлюк. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. 36 с.
    2. Павлюк Л.В. Проєктний та інвестиційний аналіз: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Економіка підприємства», «Підприємницькі студії» спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання / уклад. Л.В. Павлюк. Луцьк, 2020. 24 с.
    3. Павлюк Л.В. Методи і моделі прийняття управлінських рішень : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Економіка підприємства», «Підприємницькі студії» спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання / уклад. Л.В. Павлюк. Луцьк: Луцький НТУ, 2020. 38 с.
    4. «Бізнес-планування» Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Митна справа та торгівля» спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання (Укладач: Павлюк Л.В.)
    5. «Бізнес-планування» Методичні вказівки для проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Митна справа та торгівля» спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання (Укладач: Павлюк Л.В.).

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Відповідальний виконавець держбюджетної теми «Механізми створення регіональних студій підприємницької майстерності в умовах децентралізації економіки» (№ 222-17 д/б) (2017-2019 рр.).

  • 11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)

    Наукове консультування ТзОВ «УПБ Сад» – «Розробка бізнес-плану диверсифікації діяльності підприємства» (довідка про впровадження № 25 від 14.11.2018 р.).
    Наукове консультування ТзОВ «Алфаінтерпласт» – «Розробка логістичних рішень щодо диверсифікації діяльності підприємства» (довідка про впровадження № 27 від 13.11.2019 р.).

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    Робота у складі організаційного комітету/журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства» (2013–2015 р.).